Tule näkyville -verkkokurssi

189,00

Haluaisitko onnistua saamaan yrityksellesi näkyvyyttä, erottua kilpailijoista ja ennen vahvistaa asemaasi markkinoilla niin, ettei sinun tarvitsisi nähdä niin suurta vaivaa asiakkaiden etsimiseen ja kontaktointiin? Haluaisitko, että asiakkaat olisivat kuulleet yrityksestäsi muutenkin ja löytäisivät luoksesi tietäen sinun osaavan hoitaa homman?

Osasto:

Kuvaus

Tule näkyville -verkkokurssiin olen koonnut käytännönläheiseen muotoon tehokkaan markkinoinnin salat, jotka sinun tulee tietää onnistuaksesi. Samoja tietoja olen itse hyödyntänyt  toimiessani aiemmin markkinointi- ja myyntitehtävissä eri aloilla sekä auttaessani asiakkaita ja heidän yrityksiään tulemaan näkyville.

8-VAIHEINEN VERKKOKURSSI, JOKA AUTTAA SINUT NÄKYVILLE

Kurssilla käymme läpi seuraavat asiat:

1. MITÄ MARKKINOINTI ON?

Tässä osiossa pureudutaan siihen, mitä markkinointi oikein on ja miksi se on niin tärkeää. Osiossa käydään myös läpi asioita, jotka huomioimalla on mahdollista tehdä entistä parempaa, suunnitelmallista ja oikeasti toimivaa markkinointia. Osion läpikäytyäsi tiedät markkinoinnin perusterminologian ja osaat luoda ja suunnitella oikeanlaiset lähtökohdat tehokkaalle markkinoinnille.

2. EROTU

Toisessa osiossa perehdymme erottuvuustekijöihin ja siihen, mikä erottaa sinut kilpailijoista. On todella tärkeää ymmärtää omat erottuvuustekijät ja oma, aito kilpailukyky, sillä ne ovat tärkeimmät asiat, joilla voimme erottua massasta. Ja mikä tärkeintä, niitä pitää muistaa tuoda esiin omassa markkinoinnissa! Osion käytyäsi tiedät erottuvuustekijäsi ja osaat tuoda niitä esille oikealla tavalla ilman tyrkytystä ja tuputtamista.

3. SINÄ ASIANTUNTIJANA

Sinä olet oman alasi asiantuntija ja nimenomaan siitä puhutaankin tässä kolmannessa osiossa. Meillä jokaisella on omalta alaltamme hurjasti tietoa ja osaamista muille annettavaksi riippumatta siitä, millä alalla toimimme. Omaa asiantuntijuutta on välillä hyvä kirkastaa ja esimerkiksi miettiä, mitkä ovat omat vahvuutemme, joista voisi olla hyötyä muille.

4. SOMEKANAVAT

Kolmannessa osiossa sukellamme omaan suosikkiaiheeseni somekanaviin. Tutustumme kaikkiin Suomen yleisimpiin somekanaviin ja niiden peruspiirteisiin. Tämän jälkeen tiedät, missä sinun kuuluisi olla ja millaista sisältöä sinun tulee tuottaa, jotta tavoitat juuri oman kohderyhmäsi.

5. SÄÄNNÖLLISYYS

Viidennessä osiossa edetäänkin markkinoinnin perusedellytyksiin, joita ovat säännöllisyys, systemaattisuus ja selkeys. Markkinointi on kokeilua yhä uudelleen, toistoa, toistoa ja vielä kerran toistoa. Se on uusien ideoiden keksimistä ja huonoiksi havaituista toimintatavoista luopumista! Osion käytyäsi tiedät, miten teet markkinoinnista säännöllistä ilman, että kaikki aikasi kuluu sisältöjen keksimiseen.

6. ASIAKASARKKITYYPIT

Markkinointi toimii, kun tunnet asiakkaasi. Tässä osiossa keskitymme asiakasarkkityypin määrittelemiseen. Kun tiedät asiakasarkkityyppisi, tiedät kenelle sinun tulee viestisi kohdistaa, jotta saavutat markkinoinnilla haluamiasi tuloksia.

7. SITOUTTAVA SISÄLTÖ

Toimiva markkinointi ei ole pelkkää myyntiä. Toiseksi viimeisessä osiossa opit, millaista on sisältö joka varmasti koukuttaa ihanneasiakkaasi ja saa hänet seuraamaan yritystäsi ja lopulta ostamaan palveluitasi tai tuotteitasi. Osiot käytyäsi osaat luoda sisältöä, joka sitouttaa.

8. PISTÄ ITSESI LIKOON

Olen säästänyt parhaan palan viimeiseksi. Viimeisessä osiossa kerron, miten pistät itsesi likoon somessa eli tuot esiin oman itsesi yrityksesi takana. Tämä on yksi niistä syistä, miksi minä en oikeastaan käytä aikaani myyntiin, vaan asiakkaat tulevat minun luokseni.

Päätin sisällyttää kurssiin myös yksityiskonsultoinnin, jossa käsittelemme yhdessä juuri SINUN haasteitasi!

Olen siis takuulla tukenasi etkä varmasti jää kysymystesi kanssa yksin. Yksityiskonsultointi sisältyy kurssin hintaan.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tule näkyville -verkkokurssi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *