LinkedIn haltuun -verkkokurssi

89,00

Olet varmasti kuullut huhuja siitä, miten muut onnistuvat tekemään LinkedInissä kauppaa, saamaan yhteistyökumppaneita ja löytämään työpaikkoja. Ja voin oman kokemukseni kautta kertoa sinulle huhujen olevan täysin totta. LinkedIn on auttanut myös minua saavuttamaan useita ammatillisia tavoitteitani. Nyt haluan auttaa sinua saavuttamaan sinun tavoitteesi.

Osasto:

Kuvaus

LinkedIn haltuun -verkkokurssini on kattava ja käytännönläheinen 8-vaiheinen kurssi, jossa minä autan sinua ottamaan kanavan haltuun ja saavuttamaan siellä asioita, joista on sinulle ammatillista hyötyä. Olen koostanut kurssille kaiken tiedon, mitä itse olen oppinut Linkedinistä ja siitä, mitä siellä kannattaa tehdä saadakseen kanavasta parhaat hyödyt irti.

8-VAIHEINEN VERKKOKURSSI, JONKA AVULLA OTAT LINKEDININ HALTUUN

Kurssilla käymme läpi seuraavat asiat:

1. LINKEDIN VUONNA 2020

Ensimmäisessä osiossa kurkistetaan LinkedIniin ja siihen, miten se eroaa muista somekavamista. Lisäksi kerron, millaisia mahdollisuuksia kanava voi tarjota sinulle tänä päivänä.

2. PROFIILI

Tässä osiossa pureudutaan LinkedIn-profiiliin, jota voidaan pitää digitaalisena käyntikorttina. Millainen on hyvä profiili? Mitä asioita tulee huomioida? Ja miksi profiilin on hyvä olla kunnossa? Tässä osiossa saat hyviä vinkkejä, joita noudattamalla saat tehtyä profiilistasi ammattimaisen, omannäköisen ja toimivan.

3. POSTAUKSET

Mitä LinkedInissä voi postata? Millaiset postaukset toimivat? Kolmannessa osiossa kerron omakohteisten kokemusten ja esimerkkien kautta millaiset postaukset toimivat, millaista näkyvyyttä ne voivat saada aikaiseksi ja mitä tulee huomioida, kun postaat LinkedInissä. Tästä osiosta saat paljon eväitä, ajatuksia ja ideoita omien ajatustesi ja kokemustesi sanoittamiseen LinkedInissä toimivalla tavalla.

4. VERKOSTOITUMINEN

Verkostoituminen on kaiken a ja o. Vaikka määrä ei mielestäni korvaa koskaan laatua, on tärkeää kasvattaa verkostoasi. Tässä osiossa opastan kuinka voit verkostoitua LinkedInissä ja miten voit erottua muista. Millainen on hyvä saateviesti? Voiko LinkedInissä lähettää ääniviestejä? Näihin ja moneen muuhun kysymykseen saat vastauksen tässä osiossa.

5. VINKKEJÄ

Viidennessä osiossa annan vinkkejä. Vinkit ovat pieniä kikkoja ja tipsejä omaan tekemiseen LinkedInissä. Näiden vinkkien avulla pääset LinkedInin käytössä seuraavalle tasolle ja teet kanavastasi itsellesi entistäkin mielenkiintoisemman.

6. SUOSITUKSET

Tiesithän, että paras myyjäsi on tyytyväinen asiakkaasi? LinkedIn tarjoaa mielettömän alustan myös suositusten antamiseen ja saamiseen. Kuudennessa osiossa kerron ja näytän miten voit pyytää ja antaa suosituksia. Tämän osion jälkeen palat varmasti halusta päästä antamaan ja pyytämään suosituksia omaan profiiliisi.

7. SEURAA KEHITYSTÄ

Tässä osiossa kerron kuinka voit seurata omaa LinkedIn kehitystäsi. LinkedIn SSI:in avulla voit seurata kehitystäsi ja näet mitä asioita voisit tehdä vielä paremmin ja mitä asioita teet jo hyvin. Sanotaan, että nälkä kasvaa syödessä, joten pieni varoitus; monet LinkedIniä aloittelevat haluavatkin LinkedIn guruiksi, sillä kanava vie usein mennessään.

8. OLE ROHKEASTI SINÄ!

Viimeisessä osiossa rohkaisen ja kannustan sinua olemaan aito, oma itsesi. Mitään asiantuntijaroolia ja viittaa ei kannata väkisin pukea päälle, kelpaat juuri tuollaisena. Meillä jokaisella on paljon kokemusta, josta ammentaa tietoa muille. Usein tarvitaan vaan rohkaisua ilmaisemaan omia ajatuksia. Tässä osiossa kerron esimerkkien avulla, kuinka suurta näkyvyyttä voit saada postauksillesi olemalla aito, oma itsesi.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “LinkedIn haltuun -verkkokurssi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *