Tule näkyville käytännönläheinen markkinointikurssi, jossa et varmasti jää markkinointiin liittyvien haasteittesi kanssa yksin

Haluaisitko onnistua saamaan yrityksellesi näkyvyyttä, erottua kilpailijoista ja ennen vahvistaa asemaasi markkinoilla niin, ettei sinun tarvitsisi nähdä niin suurta vaivaa asiakkaiden etsimiseen ja kontaktointiin? Haluaisitko, että asiakkaat olisivat kuulleet yrityksestäsi muutenkin ja löytäisivät luoksesi tietäen sinun osaavan hoitaa homman?


Vai oletko kenties eksynyt markkinointiterminologian viidakkoon, jossa markkinointisuunnitelma, vuosikello, julkaisukalenteri ja eri somekavanat ovat saaneet pääsi pyörälle, etkä tiedä mistä lähteä liikkeelle ja miten? Vai ovatko ideat somejulkaisuihin lopussa?

Ei hätää – olet oikeassa paikassa.

Tule näkyville -verkkokurssiin olen koonnut käytännönläheiseen muotoon tehokkaan markkinoinnin salat, jotka sinun tulee tietää onnistuaksesi. Samoja tietoja olen itse hyödyntänyt  toimiessani aiemmin markkinointi- ja myyntitehtävissä eri aloilla sekä auttaessani asiakkaita ja heidän yrityksiään tulemaan näkyville.

 

8-vaiheinen verkkokurssi, joka auttaa sinut näkyville

Kurssilla käymme läpi seuraavat asiat:

1. MITÄ MARKKINOINTI ON?

Tässä osiossa pureudutaan siihen, mitä markkinointi oikein on ja miksi se on niin tärkeää. Osiossa käydään myös läpi asioita, jotka huomioimalla on mahdollista tehdä entistä parempaa, suunnitelmallista ja oikeasti toimivaa markkinointia. Osion läpikäytyäsi tiedät markkinoinnin perusterminologian ja osaat luoda ja suunnitella oikeanlaiset lähtökohdat tehokkaalle markkinoinnille.

2. EROTU

Toisessa osiossa perehdymme erottuvuustekijöihin ja siihen, mikä erottaa sinut kilpailijoista. On todella tärkeää ymmärtää omat erottuvuustekijät ja oma, aito kilpailukyky, sillä ne ovat tärkeimmät asiat, joilla voimme erottua massasta. Ja mikä tärkeintä, niitä pitää muistaa tuoda esiin omassa markkinoinnissa! Osion käytyäsi tiedät erottuvuustekijäsi ja osaat tuoda niitä esille oikealla tavalla ilman tyrkytystä ja tuputtamista.

3. SINÄ ASIANTUNTIJANA

Sinä olet oman alasi asiantuntija ja nimenomaan siitä puhutaankin tässä kolmannessa osiossa. Meillä jokaisella on omalta alaltamme hurjasti tietoa ja osaamista muille annettavaksi  riippumatta siitä, millä alalla toimimme. Omaa asiantuntijuutta on välillä hyvä kirkastaa ja esimerkiksi miettiä, mitkä ovat omat vahvuutemme, joista voisi olla hyötyä muille.  

4. SOMEKANAVAT

Kolmannessa osiossa sukellamme omaan suosikkiaiheeseni somekanaviin. Tutustumme kaikkiin Suomen yleisimpiin somekanaviin ja niiden peruspiirteisiin. Tämän jälkeen tiedät, missä sinun kuuluisi olla ja millaista sisältöä sinun tulee tuottaa, jotta tavoitat juuri oman kohderyhmäsi.

5. SÄÄNNÖLLISYYS

Viidennessä osiossa edetäänkin markkinoinnin perusedellytyksiin, joita ovat säännöllisyys, systemaattisuus ja selkeys. Markkinointi on kokeilua yhä uudelleen, toistoa, toistoa ja vielä kerran toistoa. Se on uusien ideoiden keksimistä ja huonoiksi havaituista toimintatavoista luopumista! Osion käytyäsi tiedät, miten teet markkinoinnista säännöllistä ilman, että kaikki aikasi kuluu sisältöjen keksimiseen.

 

6. ASIAKASARKKITYYPIT

Markkinointi toimii, kun tunnet asiakkaasi. Tässä osiossa keskitymme asiakasarkkityypin määrittelemiseen. Kun tiedät asiakasarkkityyppisi, tiedät kenelle sinun tulee viestisi kohdistaa, jotta saavutat markkinoinnilla haluamiasi tuloksia.

7. SITOUTTAVA SISÄLTÖ

Toimiva markkinointi ei ole pelkkää myyntiä. Toiseksi viimeisessä osiossa opit, millaista on sisältö joka varmasti koukuttaa ihanneasiakkaasi ja saa hänet seuraamaan yritystäsi ja lopulta ostamaan palveluitasi tai tuotteitasi. Osiot käytyäsi osaat luoda sisältöä, joka sitouttaa.

8. PISTÄ ITSESI LIKOON

Olen säästänyt parhaan palan viimeiseksi. Viimeisessä osiossa kerron, miten pistät itsesi likoon somessa eli tuot esiin oman itsesi yrityksesi takana. Tämä on yksi niistä syistä, miksi minä en oikeastaan käytä aikaani myyntiin, vaan asiakkaat tulevat minun luokseni.


Haluan vielä kertoa sinulle, että taistelin pitkään tätä verkkokurssiajatusta vastaan. Se johtui siitä, että vaikka kaikki kurssilla kertomani markkinoinnin salat ovat ensiarvoisen tärkeitä tietää, on sinulla varmasti myös yksilöllisiä kysymyksiä ja haasteita.  Ja minulle taas on erittäin tärkeää se, ettei sinulle jäisi mitään asioita epäselväksi ja että saisit vastaukset kaikkiin kysymyksiin, jotka sinua markkinoinnissa mietityttävät. Haluan, ettei mitään ole markkinointimenestyksesi tiellä.

Ajattelin, että olisi mahdotonta tehdä kurssia, jossa kävisin läpi kaikki mahdolliset markkinoinnin haasteet, kunnes…

Sain idean! Päätin sisällyttää kurssiin myös yksityiskonsultoinnin, jossa käsittelemme yhdessä juuri SINUN haasteitasi!

Olen siis takuulla tukenasi etkä varmasti jää kysymystesi kanssa yksin. Yksityiskonsultointi sisältyy kurssin hintaan.


Joko palat innosta tulla mukaan ja nostaa yrityksesi tai osaamisesi näkyville?

Hinta 189,00 € sis alv. 24%.

 

Tai jos vielä epäilyttää, lue alta, mitä muut kertovat valmennuksistani…

 

”Johannan huomaavainen tapa auttaa myös yksityishenkilöitä oman liiketoimintansa ohessa teki suuren vaikutuksen saamassani some-sparrauksessa. Pitää lupaamansa ja pystyy ylittämään asiakkaan odotukset. Suosittelen vilpittömästi. Johannan palkkaaminen oman henkilökunnan sparraajaksi olisi hyvin perusteltua, luotettava valinta.”

Janne Saharinen, HoReCa ammattilainen, majoitusalan moniosaaja

 

“Pyysin Johannalta apua markkinoinnissa ja sain parempaa ja nopeampaa apua kuin osasin odottaa. Yksi puhelinkeskustelu, yksi videoneuvottelu ja muutama viestien vaihto ratkaisi akuutin senhetkisen tarpeeni. Johanna kuuntelee tarkkaan, perehtyy asiaan ja antaa hyödyllisiä, asiakkaan tilanteen ja persoonan huomioivia vinkkejä. Hänen kanssaan on helppo toimia. Suosittelen lämpimästi!” 

 Lauri Jäntti, Educons Oy 

 

“Onnea on oma some-sparraaja, jolta saa ideoita mielenkiintoiseen somesisältöön.”   

Anna-Mari Tuomainen, Anna-Mari Tuomainen Oy  

 

”Kiitoksia mielenkiintoisesta somekoulutuksesta Näkyville Oy. Suosittelemme Johanna Elolaa somemarkkinoinnissa!”

Pekka Lipsanen, hankintapäällikkö. Rakennusliike U. Lipsanen Oy

 

“Vahva suositus. Nyt tarvitaan ideoita ja markkinointitaitoja. Olkaa ihmeessä Johannaan yhteydessä ja tehkää samoin!” 

 Jukka Tielinen, CEO Ylämaan Graniitti Oy 

 

“Kiitos valtavasti sosiaalisen median ja markkinoinnin private-koulutuksesta. Olet ammattilainen, asiakaslähtöinen ja juurin oikealla alalla. Ymmärrät asiakasta ja teet työtäsi suurella ihmistä kuunnellen. Suosittelen Johanna lämpimästi”   

Lassi Jyrkkänen, Keikkakokki.fi keikkakokki, sarjayrittäjä 

 

KERRATAAN VIELÄ… TÄMÄN KAIKEN SAAT TULEMALLA MUKAAN NYT:

8-vaiheinen markkinointivalmennus, joka auttaa sinut näkyville – 8 videota, 8 tekstikoostetta osioiden aiheesta ja 8 työkirjaa, joiden avulla opit toimivan markkinoinnin salat ja pystyt ottamaan heti konkreettisia askeleita oman markkinointisi kehittämiseksi.

Materiaalit ovat käytettävissäsi 6 kk ajan ja voit käydä asiat läpi omassa tahdissasi.

Paljastus: Innostukseni kuulemma tarttuu, joten todennäköisesti saat nostettua markkinointisi uudelle tasolle nopeammin kuin osaat arvatakaan! 

Verkkokurssin lisäksi pääset ratkomaan juuri sinua askarruttavat haasteet minun kanssani yksityiskonsultoinnin merkeissä. Et siis varmasti jää haasteidesi kanssa yksin!

Verkkovalmennuksen hinta on 189,00 €

Tämän kurssin käytyäsi sinulla on parempi näkemys siitä, miten laaja käsite markkinointi on, ja miten voit itse alkaa tehdä markkinointia tehokkaammin juuri omista lähtökohdistasi käsin. Kurssin käytyäsi luovuutesi ja uteliaisuutesi ovat mitä todennäköisemmin heränneet, ja tätä luovuutta, uteliaisuutta ja uusia ideoitasi lähdemme yhdessä työstämään kurssin jälkeisen yksitysen konsultointitapaamisen aikana.

 

Nyt on asia on enää sinusta kiinni – Haluatko tulla näkyville?

Jos vastasit kyllä, avaa markkinoijan mielesi ja herätä luovuutesi. Pistä itsesi täysillä likoon ja tule näkyville, sillä jos minä pystyin siihen – pystyt takuulla sinäkin! Klikkaa mukaan kurssille alta.

Hinta 189,00 € sis alv. 24%.

Toivon todella, että näemme kurssilla!

 

Rakkaudella Johanna

Laita viestiä!
Laita viestiä!