040 9380850 johanna@nakyville.fi

TARINA NÄKYVILLEN TAKANA

Tämä yritys on perustettu rakkaudesta lajiin, eli rakkaudesta markkinointiin. Halusta auttaa yrityksiä entistä näkyvämmäksi, sekä intohimosta ideoida ja kehittää uutta. Näkyvillen takana olen minä, Johanna Elola. Olen 42- vuotias varkautelainen, neljän lapsen äiti. Olen energinen, auttavainen ja positiivinen savolainen, joka tarttuu heti tuumasta toimeen 100% tehokkuudella.

Mistä kaikki alkoi? Ensimmäisen kerran yrittäjyys nosti päätään jo vuosia sitten. Olin juuri irtisanoutunut vakituisesta työpaikasta jääden tyhjän päälle. Silloin tuntui siltä, etten tule koskaan löytämään yritystä, jossa toimitaan omien arvojeni mukaisesti, ja jossa asiakasta arvostetaan, niin kuin minä arvostan. Otin silloin yhteyttä uusyrityskeskukseen, jossa kävin keskustelemassa ajatuksistani ja suoritin samana keväänä myös yrittäjäkurssin. En kuitenkaan ollut vielä silloin valmis yrittäjäksi, rahkeet eivät vaan riittäneet. Matka siis jatkui, työpaikasta toiseen. Tutuksi tuli niin teollisuus, matkailu, ravintola- sekä kalusteala. Vaikka ala vaihtui, työnkuva pysyi aina myynnissä ja markkinoinnissa.

Matkan varrella elämä myös pysäytti minut täysin. Menetin 12- vuotiaan esikoispoikani vuonna 2014 tapahtuneessa sählytapaturmassa. Menetykseni myötä haave merkityksellisestä työstä, sekä halu auttaa toisia kasvoi entisestään. Kiitollisuuden ja positiivisuuden vaaliminen tuli osaksi jokapäiväistä elämääni. Minulle kasvoi myös rohkeutta elää tässä hetkessä.  Jos suuri unelmani oli perustaa oma yritys, tajusin ettei kukaan muu tee sitä puolestasi. Päätin siis toimia.

Kesällä 2019 ajatus yrittäjyydestä otti minusta otteen. Tajusin, että oman yrityksen kautta voisin auttaa ja kannustaa monia yrityksiä näkymään paremmin. Oman yritykseni kautta saisin tehdä työtä omien arvojen mukaisesti, omalla tyylilläni. Olin häpeillyt repaleista työhistoriaani, mutta perustaessani yritystä tajusin, kuinka työhistoriani onkin rikkaus! Koska olen työskennellyt monella alalla, tiedän paljon eri alojen toimintatavoista, myös markkinoinnissa. Jokainen steppi matkan varrella on ollut tärkeä oppipolku, ja jokaiselta polulta on tarttunut paljon eväitä matkaan.

Ihan alusta saakka olen pitänyt yritystä viidentenä lapsenani, jota vaalin ja jolle haluan antaa parhaan mahdollisen alustan kasvuun. Yritykseni nimeä miettiessä, ystäväni mainitsi edesmenneen poikani nimen, Villen. Siitä syntyi yritykseni nimi Näkyville. Nimi kertoo mielestäni juuri sen, missä haluan auttaa asiakkaitani ja poikani tulee samalla kulkemaan mukana yritykseni nimessä.

Tässä oli Näkyville Oy:n tarinan alku. Toivon koko sydämestäni, että vielä joskus pääsen kertomaan teille yritykseni kasvutarinaa. Niin kuin kasvuun yleensäkin, myös yrityksen menestykseen tarvitaan valoa, ravintoa ja rakkautta. Nyt vaan sormet ristiin ja vielä ripaus onnea matkaan, tästä tulee hieno tarina!

Johanna