SISÄLLÖN­TUOTANTO

Eikö aikasi riitä someiluun, blogiteksteihin tai referenssitarinoiden kirjoittamiseen? Tuntuuko, että omat ideat alkavat loppumaan tai puuttuuko sinulta kirjoittamisentaito? Näkymisen kannalta sisällöntuotanto on tänä päivänä entistä tärkeämpää. Jokainen somekanava huutaa osallistumistaan, blogien lukijamäärät kasvavat ja paras myyjäsi, eli tyytyväinen asiakkaasi olisi valmis kertomaan yhteistyöstänne, jos joku vaan sitä pyytäisi.

Sosiaalinen media on yksi tehokkaimmista markkinointikanavista tänä päivänä. Nämä maksuttomat markkinointikanavat mahdollistavat lisänäkyvyyttä ja antavat erittäin hyvät mahdollisuudet tavoittaa potentiaalisia asiakkaita. Vaikka sinusta tuntuisi, ettei asiakkaasi ole somen suurkuluttajia, niin muista, että tulevaisuuden asiakkaasi ja työntekijäsi ovat!

Maailma muuttuu kokojan kovaa vauhtia ja uusia digikanavia syntyy kokoajan lisää. Nyt on korkea aika hypätä mukaan somemaailmaan ja alkaa tuottamaan mielenkiintoista ja osallistavaa sisältöä, jonka avulla tavoitat entistä enemmän potentiaalisia asiakkaita.

Sisällöntuotanto on ajatustesi sanoittamista. Hyvä sisältö herättää tunteita, aktivoi ja saa toimimaan. Pelkkä tekstisisältö ei useimmiten riitä, vaan hyvään kokonaisuuteen tarvitaan myös visuaalisuutta kuvien muodossa. Sanotaan, että yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Silti tekstin osuutta ei voi vähätellä. Sen täytyy olla selkeää, brändinne mukaista ja puhutella lukijaa.

Kun tarvitset apua somesisältöön, oman tuotteesi, palvelusi tai yrityksesi tarinan sanoittamiseen, niin olen täällä apunasi. Minulla on vuosien työkokemus markkinointisisällön tuottamisesta yrityksille, sekä koko elämäni mittainen kokemus, niin tarinoiden kuin ajatusten sanoittamisesta.  

Näkyville tarjoaa kertaluontoista sisällöntuotantoa, sekä räätälöityjä paketteja: 

• Somesisältö
 Erilaiset tekstisisällöt
• Yritys- ja referenssitarinat 

Tuntiveloitus alk.  55,00 €/h alv. 0%  

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää sisällöntuotantohaasteistasi!

 

Laita viestiä!
Laita viestiä!