040 9380850 johanna@nakyville.fi

SISÄLLÖN­TUOTANTO

Eikö aikasi riitä someiluun, blogiteksteihin tai referenssitarinoiden kirjoittamiseen? Tuntuuko, että omat ideat alkavat loppumaan tai puuttuuko sinulta kirjoittamisentaito? Näkymisen kannalta sisällöntuotanto on tänä päivänä entistä tärkeämpää. Jokainen somekanava huutaa osallistumistaan, blogien lukijamäärät kasvavat ja paras myyjäsi, eli tyytyväinen asiakkaasi olisi valmis kertomaan yhteistyöstänne, kun joku vaan sitä pyytäisi.

Sosiaalinen media on yksi tehokkaimmista markkinointikanavista tänä päivänä. Vaikka sinusta tuntuu, ettei asiakkaasi ole somen suurkuluttajia, niin muista, että tulevaisuuden asiakkaasi ja työntekijät ovat! Someen tarvitaan mielenkiintoista sisältöä sekä osallistavaa keskustelua.

Sisällöntuotanto on ajatustesi sanoittamista. Hyvä sisältö herättää tunteita, aktivoi ja saa toimimaan. Pelkkä tekstisisältö ei useimmiten riitä, vaan hyvään kokonaisuuteen tarvitaan myös visuaalisuutta kuvien muodossa. Sanotaan, että yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Silti tekstin osuutta ei voi vähätellä. Sen täytyy olla selkeää, brändinne mukaista ja puhutella lukijaa.

Kun tarvitset apua oman tuotteesi, palvelusi tai yrityksesi tarinan sanoittamiseen, niin olen täällä apunasi. Minulla on vuosien työkokemus markkinointisisällön tuottamisesta yrityksille, sekä koko elämäni mittainen kokemus, niin tarinoiden kuin ajatusten sanoittamisesta. 

Näkyville tarjoaa kertaluontoista sisällöntuotantoa, sekä räätälöityjä paketteja:

• Somesisältö
 Blogitekstit
• Yritys- ja referenssitarinat

ESIMERKKIHINTOJA:

Tuntiveloitus 55,00 €/h alv. 0%
Pyydä tarjous Näkyvillen somepaketeista.

Varaa maksuton kartoituskäynti sisällöntuotantotarpeisiisi!