LinkedIn haltuun verkkokurssi sinulle, joka haluat saada täydet hyödyt irti LinkedInistä

Olet varmasti kuullut huhuja siitä, miten muut onnistuvat tekemään LinkedInissä kauppaa, saamaan yhteistyökumppaneita ja löytämään työpaikkoja. Ja voin oman kokemukseni kautta kertoa sinulle huhujen olevan täysin totta. LinkedIn on auttanut myös minua saavuttamaan useita ammatillisia tavoitteitani.

Saatatkin nyt pohtia, kannattaisiko sinunkin aloittaa LinkedInin käyttö.

Lyhyt vastaus: Kyllä kannattaa!

Voi myös olla, että olet jo ehtinyt rekisteröityä mukaan LinkedIniin, mutta kanava ei oikein ole auennut sinulle. Missä on se paljon puhuttu mielenkiintoinen sisältö, mitä LinkedInissä oikein pitäisi julkaista ja millainen on hyvä profiili?

 

Vastaukset näihin ja muihin LinkedInin käyttöä koskeviin kysymyksiin ovat ihan lähelläsi, sillä olet juuri ottanut askeleen lähemmäksi mahdollisuutta ottaa LinkedIn haltuun.

LinkedIn haltuun -verkkokurssini on kattava ja käytännönläheinen 8-vaiheinen kurssi, jossa minä autan sinua ottamaan kanavan haltuun ja saavuttamaan siellä asioita, joista on sinulle ammatillista hyötyä. Olen koostanut kurssille kaiken tiedon, mitä itse olen oppinut Linkedinistä ja siitä, mitä siellä kannattaa tehdä saadakseen kanavasta parhaat hyödyt irti.

8-vaiheinen verkkokurssi, jonka avulla otat LinkedInin haltuun

Kurssilla käymme läpi seuraavat asiat:

1. LINKEDIN VUONNA 2020

Ensimmäisessä osiossa kurkistetaan LinkedIniin ja siihen, miten se eroaa muista somekavamista. Lisäksi kerron, millaisia mahdollisuuksia kanava voi tarjota sinulle tänä päivänä.

2. PROFIILI

Tässä osiossa pureudutaan LinkedIn-profiiliin, jota voidaan pitää digitaalisena käyntikorttina. Millainen on hyvä profiili? Mitä asioita tulee huomioida? Ja miksi profiilin on hyvä olla kunnossa? Tässä osiossa saat hyviä vinkkejä, joita noudattamalla saat tehtyä profiilistasi ammattimaisen, omannäköisen ja toimivan.

3. POSTAUKSET

Mitä LinkedInissä voi postata? Millaiset postaukset toimivat? Kolmannessa osiossa kerron omakohteisten kokemusten ja esimerkkien kautta millaiset postaukset toimivat, millaista näkyvyyttä ne voivat saada aikaiseksi ja mitä tulee huomioida, kun postaat LinkedInissä. Tästä osiosta saat paljon eväitä, ajatuksia ja ideoita omien ajatustesi ja kokemustesi sanoittamiseen LinkedInissä toimivalla tavalla.

4. VERKOSTOITUMINEN

Verkostoituminen on kaiken a ja o. Vaikka määrä ei mielestäni korvaa koskaan laatua, on tärkeää kasvattaa verkostoasi. Tässä osiossa opastan kuinka voit verkostoitua LinkedInissä ja miten voit erottua muista. Millainen on hyvä saateviesti? Voiko LinkedInissä lähettää ääniviestejä? Näihin ja moneen muuhun kysymykseen saat vastauksen tässä osiossa.

5. VINKKEJÄ

Viidennessä osiossa annan vinkkejä. Vinkit ovat pieniä kikkoja ja tipsejä omaan tekemiseen LinkedInissä. Näiden vinkkien avulla pääset LinkedInin käytössä seuraavalle tasolle ja teet kanavastasi itsellesi entistäkin mielenkiintoisemman.

6. SUOSITUKSET

Tiesithän, että paras myyjäsi on tyytyväinen asiakkaasi? LinkedIn tarjoaa mielettömän alustan myös suositusten antamiseen ja saamiseen. Kuudennessa osiossa kerron ja näytän miten voit pyytää ja antaa suosituksia. Tämän osion jälkeen palat varmasti halusta päästä antamaan ja pyytämään suosituksia omaan profiiliisi.

7. SEURAA KEHITYSTÄ

Tässä osiossa kerron kuinka voit seurata omaa LinkedIn kehitystäsi. LinkedIn SSI:in avulla voit seurata kehitystäsi ja näet mitä asioita voisit tehdä vielä paremmin ja mitä asioita teet jo hyvin. Sanotaan, että nälkä kasvaa syödessä, joten pieni varoitus; monet LinkedIniä aloittelevat haluavatkin LinkedIn guruiksi, sillä kanava vie usein mennessään.

8. OLE ROHKEASTI SINÄ!

Viimeisessä osiossa rohkaisen ja kannustan sinua olemaan aito, oma itsesi. Mitään asiantuntijaroolia ja viittaa ei kannata väkisin pukea päälle, kelpaat juuri tuollaisena. Meillä jokaisella on paljon kokemusta, josta ammentaa tietoa muille. Usein tarvitaan vaan rohkaisua ilmaisemaan omia ajatuksia. Tässä osiossa kerron esimerkkien avulla, kuinka suurta näkyvyyttä voit saada postauksillesi olemalla aito, oma itsesi.

Kurssin sisältö pohjautuu täysin omaan kokemukseeni siitä, miten minä, aivan tavallinen ihminen, olen ottanut LinkedInin haltuun vuodessa. Ja koska minä olen pystynyt sen tekemään, pystyt siihen sinäkin!

Mitä vuosi LinkedInissä on sitten tuonut minulle mukanaan? Esimerkiksi, en olisi yrittäjä ilman LinkedIniä. Tässä listattuna sen lisäksi muutamia muitakin asioita:

  • haastattelukutsuja uusiin työpaikkoihin
  • headhuntereiden yhteydenottoja
  • uusia yhteistyökuvioita
  • kutsuja webinaareihin ja haastatteluihin
  • lehtijuttuja
  • kauppaa
  • uusia tuttuvia ja ystäviä
  • upean, lähes 3000 henkilön kokoisen, apua ja tukea tarjoavan verkoston
  • oman yritysmentorin

Nyt pysähdy ja mieti – mitä tavoitteita sinulla on, joita voisit mahdollisesti LinkedInin avulla saavuttaa?

Niiden tavoitteiden saavuttaminen on täysin mahdollista, kun tulet mukaan kurssilleni, jossa annan sinulle kaiken apuni LinkedInissä pärjäämiseen.

Hinta 89,00 € sis alv. 24%.

 

Tai jos vielä epäilyttää, lue alta, mitä muut kertovat koulutuksistani… (Verkkokurssillani kerron samat asiat kuin paikan päällä pitämissäni koulutuksissa)

”Johanna piti Osaamiskeskus Lennättimessä loistavan ja innostavan LinkedIn-työpajan. Loistavien koulutustaitojensa lisäksi Johanna on valloittava ja valovoimainen persoona, joka saa kenet vaan näkyville.”

Eeva Karppinen, projektipäällikkö Osaamiskeskus Lennätin

 

”Kylläpä olisi oma LinkedIn käyttö paljon surkeammalla mallilla, jos ei olisi Johanna tullut ja auttanut hyvin konkreettisilla opeilla miten tästä saa enemmän irti. Rautainen ammattilainen.”

Harri Hyvönen, yrittäjä, vakuutusasiamies Pohjola vakuutus

 

”LinkedIn-koulutus oli todella hyvä. Juuri sitä konkretiaa mitä tällaisilta työpajoilta kaipaa.”

Nina Pesonen, asiakkuuspäällikkö Franke Medical Oy

 


”Koulutuspäivä oli todella innostava ja toteutus huolellisesti mietitty. Suosittelen lämpimästi.”

Johanna Jauhiainen, henkilöstöjohtaja Hoivakehitys Oy

 


”Kyllä oli timanttinen työpaja. Sain todellakin mitä tulin hakemaan.” Kalle Kosunen, Viestintäasiantuntija, Fimea

 

KERRATAAN VIELÄ… TÄMÄN KAIKEN SAAT TULEMALLA MUKAAN NYT:

8-vaiheinen verkkokurssi joka auttaa sinua ottamaan LinkedInin haltuun – 8 videota, 8 tekstikoostetta osioiden aiheesta ja 8 työkirjaa. Lisäksi olen kuvannut sinulle ohjevideoita, joissa näytän vaihe vaiheelta, miten LinkedInin toimintoja käytetään.

Ja mikä parasta: Materiaalit ovat käytössäsi 6 kk ajan. Voit siis edetä ja oppia omassa tahdissasi! 🙂

Verkkokurssin hinta on 89,00 € sis. alv 24%

 

 

Nyt on asia on enää sinusta kiinni – oletko valmis ottamaan LinkedInin haltuun?

 

Jos vastasit kyllä, puhalla ammatillisille tavoitteillesi tuulta purjeisiin ja klikkaa mukaan kurssille alta

Hinta 89,00 € sis alv. 24%.

Toivottavasti näemme kurssilla ja LinkedInissä!

 

Rakkaudella Johanna

Laita viestiä!
Laita viestiä!