040 9380850 johanna@nakyville.fi

EDUSTUS­PALVELUT

Erilaiset tilaisuudet ja messut ovat hyviä tapahtumia saada tuotteitasi ja palvelujasi näkyville. Toisinaan tapahtumat kuitenkin sattuvat samalle päivälle muun menon kanssa, eikä kahdessa paikassa ole mahdollista olla yhtä aikaa. Tapahtumissa olisi myös tärkeää päästä itse kiertelemään ja tapaamaan muita näytteilleasettajia, mutta päivystäminen omalla osastollasi vie kaiken aikasi. Eikö olisikin mahtavaa, jos löytäisit luotettavan tahon edustamaan tuotteitasi ja palvelujasi? Näin saisit itse aikaa tavata mahdollisia yhteistyökumppaneita ja asiakkaitasi. Apukädet olisivat apunasi osaston ja asiakkaiden hoitamisessa, ja näin pystyt palvelemaan useampaa kiinnostunutta yhtä aikaa. 

Olen vuosien ajan kiertänyt eri yritysten edustajana messuilla sekä erilaisissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa. Tiedän mitä messuilla edustaminen on,  ja mitä siellä näkyminen vaatii. Minulla on kokemusta myös messuosastojen suunnittelusta, kokoamisesta sekä mainosvälineiden hankkimisesta. Olen myös rohkea puhuja, ja teen mielelläni myös juontotilaisuuksia. Sisustajaksi kouluttautuneena, osaan myös katsoa visuaalisella silmällä ja pystyn auttamaan näyttävän kokonaisuuden luomisessa.

Kun kaipaat avuksesi hymyilevää, energistä edustajaa, joka osaa jututtaa asiakkaita, lämmittää liidit ja clousata kaupat, niin ota minut avuksesi. Jotta pystyn palvelemaan ja auttamaan sinua mahdollisimman hyvin, toivoisin saavani hyvän perehdytyksen tuotteisiin ja palveluihin, sekä tutustumisen yritykseen, sen visioon ja brändiin. 

Näkyville tarjoaa edustusta niin lyhyisiin, kuin usean päivän edustustilaisuuksiin. 

• Tilaisuudet
• Tapahtumat
• Messut

ESIMERKKIHINTOJA: 

Edustustyöt alk. 70,00€/h alv. 0%

Hintaan lisätään mahdolliset matka- ja majoituskulut.

Edustuspaketit räätälöidään aina vastaamaan asiakkaan tarpeita, sekä hinnoitellaan keston ja työtehtävien mukaan. Pyydä tarjous!