EDUSTUS­PALVELUT ja juonnot

Erilaiset tilaisuudet ja messut ovat hyviä tapahtumia saada tuotteitasi ja palvelujasi näkyville. Toisinaan tapahtumat kuitenkin sattuvat samalle päivälle muun menon kanssa, eikä kahdessa paikassa ole mahdollista olla yhtä aikaa. Tapahtumissa olisi myös tärkeää päästä itse kiertelemään ja tapaamaan muita näytteilleasettajia, mutta päivystäminen omalla osastollasi vie kaiken aikasi. Eikö olisikin mahtavaa, jos löytäisit luotettavan tahon edustamaan tuotteitasi ja palvelujasi? Näin saisit itse aikaa tavata mahdollisia yhteistyökumppaneita ja asiakkaitasi. Apukädet olisivat apunasi osaston ja asiakkaiden hoitamisessa, ja näin pystyt palvelemaan useampaa kiinnostunutta yhtä aikaa. 

Olen vuosien ajan kiertänyt eri yritysten edustajana messuilla sekä erilaisissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa. Tiedän mitä messuilla edustaminen on,  ja mitä siellä näkyminen vaatii. Minulla on kokemusta myös messuosastojen suunnittelusta, kokoamisesta sekä mainosvälineiden hankkimisesta. Olen myös rohkea puhuja, ja teen mielelläni myös juontotilaisuuksia. 

Kun kaipaat avuksesi hymyilevää, energistä edustajaa, joka osaa tilanteen haltuun,  jututtaa asiakkaita ja auttaa sinua tulemaan eduksesi esille, niin minä olen oikea valinta!

Näkyville tarjoaa edustusta niin lyhyisiin, kuin usean päivän edustustilaisuuksiin. 

• TILAISUUDET • TAPAHTUMAT • MESSUT •

Edustustyöt alk. 70,00€/h alv. 0%

Edustustyöt ja juonnot räätälöidään aina vastaamaan asiakkaan tarpeita ja hinnoitellaan sisällön ja keston mukaan!

Pyydä tarjous tai ota yhteyttä niin keskustellaan lisää edustustarpeistasi!

Laita viestiä!
Laita viestiä!