ASSISTENTTI­PALVELUT

Hyvä assistentti on moniosaaja ja aina askeleen edellä. Hän on oikea kätesi ja arkesi pelastus. Hän on luotettava ja rohkea. Assistentin ei tarvitse olla yrityksesi työntekijä, vaan voit ulkoistaa palvelun. Ulkoistetun assistentin voit kutsua avuksesi silloin, kun kiire painaa päälle ja apu tulisi enemmän kuin tarpeeseen. Voit käyttää ulkoistettua assistenttia juuri silloin, kun tarvitset apukädet!

Minulla on lähes 20 vuoden kokemus yritysten auttamisesta erilaisissa myyntiin- ja markkinointiin sekä asiakaspalveluun liittyvistä työtehtävistä. Vahvoja osaamisalueitani ovat mm.

• Erilaiset toimistotyöt
• Juoksevat asiat
• Asiakaspalvelu
• Tilaisuuksien ja tapahtumien kartoitus ja suunnittelu
• Tarjouspyynnöt sekä tilausten käsittely
• Markkinointi- ja myyntityöt

Miksi juuri minut kannattaisi valita avuksesi? Omaksun nopeasti uudet asiat ja olen hyvin tarkka sekä huolellinen tekemisissäni. Minulla on hyvät organisointitaidot, sekä erityisen hyvä muisti. Teen työni ripeästi ja tehokkaasti. Parasta minussa on kuitenkin se, että haluan vilpittömästi auttaa asiakastani saamaan kasaantuneet työt pois alta ja teen sen suurella sydämellä, 100% luottamuksella. Se mitä lupaan, niin se myös pitää.

Mitä sinä et ehdi, minä teen. Mitä sinä et muista, minä muistutan. Vapauta aikasi tärkeimpään, ja anna minun auttaa!

Tuntiveloitus alk. 45,00 € alv. 0% Minimi. 4h

Assistenttipalvelut räätälöidään aina vastaamaan asiakkaan tarpeita ja hinnoitellaan sisällön ja keston mukaan.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää missä asioissa minä voisin auttaa sinua!

Laita viestiä!
Laita viestiä!