“Pyysin Johannalta apua markkinoinnissa ja sain parempaa ja nopeampaa apua kuin osasin odottaa. Yksi puhelinkeskustelu, yksi videoneuvottelu ja muutama viestien vaihto ratkaisi akuutin senhetkisen tarpeeni. Johanna kuuntelee tarkkaan, perehtyy asiaan ja antaa hyödyllisiä, asiakkaan tilanteen ja persoonan huomioivia vinkkejä. Hänen kanssaan on helppo toimia. Suosittelen lämpimästi!” 

 Lauri Jäntti, Educons Oy 

  

“Joskus helmen löytää helposti. Olimme pulassa. Tarvitsimme lyhyellä varoitusajalla Helsingin kirjamessuille keskustelutilaisuuden vetäjän. Esiintymiskykyisen juontajan, joka pitää tilanteen hanskassa, esittää oikeat kysymykset ja uskaltaa ohjata keskustelun takaisin asiaan, jos se harhailee. Joskus helmen löytää helposti – ja läheltä. Vihjeen perusteella valitsimme tehtävään varkautelaisen Johanna Elolan. Valinta meni nappiin.  Johanna veti keskustelut ammattimaisen rautaisella ja positiivisen itsevarmalla otteella. Yleisöä oli paikalla juuri niin paljon kuin osastollemme ja sen lähiympäristöön mahtui, eli juontajan tehtävä ei ollut helppo. Johanna ei häkeltynyt. Tilaisuus ei olisi voinut onnistua paremmin. Se oli järjestäjän näkökulmasta napakymppi.” 

 Jussi Juhani Kuosmanen, Scanria Oy 

  

“Onnea on oma some-sparraaja, jolta saa ideoita mielenkiintoiseen somesisältöön.”   

Anna-Mari Tuomainen, Anna-Mari Tuomainen Oy 

  

“Johanna suoritti yrityksellemme asiakaskartoituksen, josta hän suoriutui loistavasti. Yhteydenpito, raportointi ja kaikki pyynnöt huomioitiin. Asiakaspalaute Johannasta oli erittäin positiivista.”  

Jari-Pekka Heimola, Suomen Yritysposti Oy 

 

“Johanna hoiti homman todella ammattitaitoisesti ja olemme erittäin tyytyväisiä hänen työhönsä. Voin lämpimästi suositella häntä tilaisuuksien juontotehtäviin. Yhteistyö hänen kanssaan oli helppoa ja mutkatonta.” 

Katja Niiranen, Navitas Yrityspalvelut

Laita viestiä!
Laita viestiä!