”Kiitos valtavasti sosiaalisen median ja markkinoinnin private-koulutuksesta. Olet ammattilainen, asiakaslähtöinen ja juurin oikealla alalla. Ymmärrät asiakasta ja teet työtäsi suurella ihmistä kuunnellen. Suosittelen Johanna lämpimästi.”

Lassi Jyrkkänen, Keikkakokki.fi keikkakokki, sarjayrittäjä

 

”Johanna piti Osaamiskeskus Lennättimessä loistavan ja innostavan LinkedIn-työpajan. Loistavien koulutustaitojensa lisäksi Johanna on valloittava ja valovoimainen persoona, joka saa kenet vaan näkyville.”

Eeva Karppinen, projektipäällikkö Osaamiskeskus Lennätin

 

”Tässä on nainen, joka pelkällä olemuksellaan ja positiivisuudellaan saa kyllä päivän paremmaksi. Lisäksi hänen koulutuksensa esimerkiksi somen ja varsinkin linkkariin liittyen on tuonut apua ja madaltanut minunkin postauskynnystä. Suosittelen Johannaa lämpimästi, jos haluat yritys/yrittäjä omaa toimintaa paremmin näkyville.”

Juhani Yli-Karjanmaa, liiketoiminnan tehostaja oman verkostonsa kautta, kevytyrittäjä, Hailer Oy

 

”Kylläpä olisi oma LinkedIn käyttö paljon surkeammalla mallilla, jos ei olisi Johanna tullut ja auttanut hyvin konkreettisilla opeilla miten tästä saa enemmän irti. Rautainen ammattilainen.”

Harri Hyvönen, yrittäjä, vakuutusasiamies Pohjola vakuutus

 

LinkedIn-koulutus oli todella hyvä. Juuri sitä konkretiaa mitä tällaisilta työpajoilta kaipaa.”

Nina Pesonen, asiakkuuspäällikkö Franke Medical Oy

 

”Vahva suositus. Nyt tarvitaan ideoita ja markkinointitaitoja. Suomalainen kuluttaja haluaa ostaa tuotteet Suomesta ja läheltä. Maa on täynnä hyviä yrityksiä ja nyt kannattaa, jos milloin, pitää itsensä näkyvillä. Olkaa innokkaita ja markkinoikaa tuotteitanne nyt ns. ilmaisilla väylillä, löytäkää asiakkaat ja olkaa luovia. Itsellä kävi niin, että olimme keskittyneet huipputuotteidemme tekemiseen ja laatuun, palvelimme ketjuja ja kauppaa tuli. Lisäsimme somenäkyvyyttä alkuvuodesta ja tilausvihkomme on (kaikesta huolimatta) hyvin täynnä. Somenäkyvyydellä halusimme vaikuttaa kuluttajan ostopäätöksiin. Mitä turhaa lähteä merta edemmäs kalaan, kun parhaat operaattorit on ihan naapurissa. Olkaa ihmeessä Johannaan yhteydessä ja tehkää samoin!”

Jukka Tielinen, CEO Ylämaan Graniitti Oy

 

”Johanna on ihan super innostava, kannustava ja auttava ihminen. Videokurssilla somessa tavattiin ja heti jäi mieleeni sun positiivisuus. Lyhytkin sparraus oli kiva saada sulta. Kiitos paljon! Voin suositella lämpimästi.”

Helena Vaari, tekstiilitaiteilija

 

”Johanna Elola on yksi auttavammista ja empaattisimmista ihmisistä, jonka tunnen. Hän on myös todellinen markkinoinnin moniosaaja, jolta ei ideat lopu kesken. Olen saanut Johannalta paljon ideoita ja näkökulmia myös omaan markkinointiini. Suosittelen lämpimästi Johannan palveluita!”

Taru Tammikallio, mediayrittäjä ja uravalmentaja

 

”Johannan huomaavainen tapa auttaa myös yksityishenkilöitä oman liiketoimintansa ohessa teki suuren vaikutuksen saamassani some-sparrauksessa. Pitää lupaamansa ja pystyy ylittämään asiakkaan odotukset. Suosittelen vilpittömästi. Johannan palkkaaminen oman henkilökunnan sparraajaksi olisi hyvin perusteltua, luotettava valinta.”

Janne Saharinen, HoReCa ammattilainen, majoitusalan moniosaaja

 

”Johanna on aivan upea tyyppi ja taitaa erinomaisesti markkinoinnin. Elolasta irtoo ideoita pitkälle koko viikkoon jo yhdestä puhelusta, juttu luistaa ja tylsää ei ole. Erittäin tehokas apu markkinointiin.”

Antti Kanto, sisältömarkkinoinnin erikoismies Inuit Oy

 

”Johanna on mahtavan innostava persoona, jolla on tietoa ja kokemusta verkostoitumisen kanavista, menetelmistä ja tunneälyä sopivista toimintatavoista. Ryhmäluennoitsijana/coachina hän on sydämellinen, positiivinen ja tarkkanäköinen, tilanneälykäs ja luova, ja jos mulla olisi nyt varaa ja mahdollisuus niin palkkaisin hänet tekemään meidän osuuskunnan somemarkkinointikampanjan coachauksen ja mentoroinnin. Hänen ammattitaitonsa toimii niin livenä ihmisten keskellä kuin puhelimessa tai verkossa. Raikasta tuulta uusiin tilanteisiin ja positiivisesti hämmentävää naisenergiaa, joka kantaa. Suosittelen.”

Juuso Happonen, tuottaja, lauluntekijä, Kulttuurikeinu osakaskunta

 

”Harvoin olen tavannut ihmistä, joka tekee rohkeudellaan ja omistautuneisuudellaan niin suuren vaikutuksen. Johanna on omalla esimerkillään, pitkällä urallaan ja innovoineillaan osoittanut suurta rakkautta lajiinö. Tietää varmasti keinoja ja auttaa sinua itseäsi oivaltamaan, miten sinä voisit tulla huomattavasti näkyvämmäksi, vaikka heti tänään. Jos näin on tarkoitus, niin tiedät mitä seuraavaksi teet.”

Kyösti Iiivonen, avainasiakaspäällikkö Savon Media Oy

 

”Johanna on todellinen ammattilainen, jonka kaunis hymy, partaveitsen terävä äly ja can do- asenne ovat kaikki mitä tarvitaan, kun homma pitää saada hoidettua. Riippumatta siitä mikä sinun tarpeesi on, Johanna joko auttaa sinua itse tai ohjaa sinut ottamaan yhteyttä sopivaan asiantuntijaan. Suosittelen Johanna lämpimästi markkinointi-, koulutus-, juonto- ja assistenttitehtäviin. Koska Johanna on generalisti, ei löydy montakaan asiaa jota hän ei osaa.”

Kaisa Tainio-Keinonen, CEO YH Training Oy

“Pyysin Johannalta apua markkinoinnissa ja sain parempaa ja nopeampaa apua kuin osasin odottaa. Yksi puhelinkeskustelu, yksi videoneuvottelu ja muutama viestien vaihto ratkaisi akuutin senhetkisen tarpeeni. Johanna kuuntelee tarkkaan, perehtyy asiaan ja antaa hyödyllisiä, asiakkaan tilanteen ja persoonan huomioivia vinkkejä. Hänen kanssaan on helppo toimia. Suosittelen lämpimästi!” 

 Lauri Jäntti, Educons Oy 

  

“Joskus helmen löytää helposti. Olimme pulassa. Tarvitsimme lyhyellä varoitusajalla Helsingin kirjamessuille keskustelutilaisuuden vetäjän. Esiintymiskykyisen juontajan, joka pitää tilanteen hanskassa, esittää oikeat kysymykset ja uskaltaa ohjata keskustelun takaisin asiaan, jos se harhailee. Joskus helmen löytää helposti – ja läheltä. Vihjeen perusteella valitsimme tehtävään varkautelaisen Johanna Elolan. Valinta meni nappiin.  Johanna veti keskustelut ammattimaisen rautaisella ja positiivisen itsevarmalla otteella. Yleisöä oli paikalla juuri niin paljon kuin osastollemme ja sen lähiympäristöön mahtui, eli juontajan tehtävä ei ollut helppo. Johanna ei häkeltynyt. Tilaisuus ei olisi voinut onnistua paremmin. Se oli järjestäjän näkökulmasta napakymppi.” 

 Jussi Juhani Kuosmanen, Scanria Oy 

  

“Onnea on oma some-sparraaja, jolta saa ideoita mielenkiintoiseen somesisältöön.”   

Anna-Mari Tuomainen, Anna-Mari Tuomainen Oy 

  

“Johanna suoritti yrityksellemme asiakaskartoituksen, josta hän suoriutui loistavasti. Yhteydenpito, raportointi ja kaikki pyynnöt huomioitiin. Asiakaspalaute Johannasta oli erittäin positiivista.”  

Jari-Pekka Heimola, Suomen Yritysposti Oy 

 

“Johanna hoiti homman todella ammattitaitoisesti ja olemme erittäin tyytyväisiä hänen työhönsä. Voin lämpimästi suositella häntä tilaisuuksien juontotehtäviin. Yhteistyö hänen kanssaan oli helppoa ja mutkatonta.” 

Katja Niiranen, Navitas Yrityspalvelut

Laita viestiä!
Laita viestiä!